Social planösning

Brf.Fjällsätern vecka 13, 47, 48. Hus 2. Funäsfjällen

Tänndalen, TÄNNDALEN

Brf.Fjällsätern vecka 13, 47, 48. Hus 2. Funäsfjällen

Pripps/Carlsberg är ägare till dnna andel av bostadsrätt. Pripps/Carlsberg flyttar hela sin verksamhet längst ner i södra Sverige. Beskattningen på Personalstiftelser blir mer och mer i Sverige, varför Pripp/Carlsbergs Personalstiftelse väljer att sälja alla sina fjällstugor/andelar av bostadsrätt. Brf.Fjällsätern vecka 13, 47, 48. Hus 2. Funäsfjällen. Riktiga fjällstugor i fulltimmer med eldstad & sauna. 72 kvm. Välutrustad stuga , 4 rum varav 3 sovrum, 6+2 bäddar, samt storstuga med köksdel med all maskinell utrustning, eldstad. Sauna. Trådlöst nätverk, TV, diskmaskin, torkskåp. Servicehus med bla tvättmaskiner, torktumlare, rum för samvaro med eldstad, biljard. Skidbod. Kanoter, cyklar, pulkor finns för ägarna. Hemma/barnskidbacken med lift finns intill stugan som är gratis för andelsägarna. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Din andel i bostadsrätten äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Vinter i Fjällsätern innebär möjlighet för en rad härliga aktiviteter. Funäsdalsfjällen är en av Sveriges snösäkraste skidort. Det är enkelt att direkt från stugbyn ta sig in på Nordic Skis spårsystem, som är världens största sammanhängande system med över 300 km välpreparerade skidspår för alla typer av åkare. Fjällsätern är en skatt av upplevelser och aktiviteter. Under snö och skidbackar döljer sig utmanande cykelleder, drömfiske, vackra vandringsleder längs myrar och över berghällar. Många vandringsleder utgår från Fjällsätern. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Fjällsätern för naturälskaren är en oas uppe på fjället, ett riktigt smultronställe. Här får du njuta av frisk luft, sauna, sprakande brasa, tid att bara vara, sköna sängar. Söker du lugnet har du hamnat helt rätt.

Fakta

Utgångspris
75 000 kr
Fast.beteckning:

Brf.Fjällsätern vecka 13, 47, 48. Hus 2. Funäsfjällen

Rum

4 st

Boarea

72 m²

Byggnadstyp

1-plan i massiv timmer

Byggnadsår

1978

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Övrigt

Stugorna är välutrustade med porslin för 10 personer och komplett köksutrustning. Stugorna är också utrustade med sauna öppen spis altan i söderläge samt skidförvaring Fjällstugan ligger nära hemma/barnbacken med lift och lekplats med stor grillplats. Det finns tillgång till kanoter, roddbåtar och cyklar att låna. Vallabod med tillhörande utrustning finns. I servicehuset finns bla. reception, biljardbord div. spel, tidningar mm. Nära till leder och Tänndalens Nordic Ski Center med över 30 km ny preparerade längdåknings spår. För utförsåkaren finns 15 liftar och 54 nerfarter att välja på, en del är barnbackar med barnliftar. Ja det finns säkert en massa mer. Underbara vandringsleder sommartid Ägandet av andel av bostadsrätt (andelsveckor, samma veckor varje år) äger man tills man överlåtelser t.ex. försäljning, byte, gåva. "Ägandet ger oss precis lagom med semesterveckor och vi får uppleva olika årstider i huset, det uppskattar vi. För oss är det viktigt att kunna koppla av på riktigt. Det kan vi i vårt hus. När vi åker upp är det bara gemenskap, tid för varandra, vila och uppladdning som gäller – inte renovering, målning eller annat arbete. Allt sådant löser föreningen Brf.Fjäsätern. Det är skönt. Rekommendationer och tips; köp samma andelsveckor i olika hus med andra familjer ni vill umgås med, vänner, släkt och ni träffas varje år. Vi är övertygade om att ni kommer trivas och ha många lyckliga stunder/dagar/veckor med familj, släkt, vänner och andra ägare".. FÖRDELAR MED ÄGANDE AV ANDELAR AV BOSTADSRÄTT: * Ingen renovering eller yttre och inre underhåll - föreningen sköter allt - ingår i årsavgiften * Inget pappersarbete eller oro med betalning/kostnader för elräkningar, drift, försäkringar, skatter etc- föreningen sköter detta - ingår i årsavgiften * Möjlighet att hyra ut eller byta veckor med andra ägare. * Delägare har tillgång till båtar, bryggor, servicehus, hemma/barnbacke etc.- ingår i årsavgiften * Ekonomiskt fördelaktigt och hållbart boende - ägande. * Du är med på värdeökningen av andelen av bostadsrätt. * Köp samma veckor i olika hus i föreningen med släkt/vänner.

Rum

  • Rumsbeskrivning

    Fjällstugan är på 72 kvm 6 bäddar + bäddsoffa för 2 personer. 4 rum varav 3 sovrum samt storstuga, sauna. Alla stugor har sauna, eldstad, trådlöst nätverk, TV, diskmaskin, torkskåp .

Tomt

Naturtomt.

Högt belägen stugby. Hemma/barnskidbacke finns intill stugorna. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsdalsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Här hittar vi orterna Ramundberget, Bruksvallarna, Ljusnedal, Messlingen, Mittådalen, Tännäs, Fjällnäs, Hamra, Tänndalen och Funäsdalen. Det finns också en barnlift i stugbyn som är tillgänglig utan kostnad för alla ägare av andel.

Altan, naturtomt.

Tv

Ansluten till kabelnät.

Bredband

Trådlöst nätverk finns i alla stugor. TV via kabel TV.

Energideklaration

Utförd

Utförd

Drift per år

Årsavgiften är 2 750 kr/andelsvecka, tillika driftkostnaden, inget mer tillkommer. Denna andel är ej pantsatt och det finns inga skulder till föreningen. När du köper en andel i Brf. Fjällsätern köper du inte bara härliga semesterveckor i ett välutrustat timmerhus, du blir också delägare i marken runt omkring. Servicehus med bla tvättmaskiner, torktumlare, biljard, skidbod, kanoter, cyklar, pulkor. Hemma/barnskidbacken finns intill stugorna. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Din andel i bostadsrätten till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Från årsavgiften avsätts det medel till yttre/inre underhåll enligt plan. Den som äger andelen bestämmer vem som vistas/bor i fjällstugan.

Byggnad

Typ

1-plan i massiv timmer

Byggår

1978

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plåt

Fasad

Timmerpanel

Stomme

Timmer


Karta


Planlösning


Bilder