Brf.Fjällsätern vecka 23,. Hus 18. Funäsfjällen

Tänndalen, TÄNNDALEN

Brf.Fjällsätern vecka 23. Hus 18. Funäsfjällen

. Andel av bostadsrätt fjällstuga Brf.Fjällsätern vecka 23. Hus 18. Funäsfjällen. Köparna/nya ägarna nyttjar andelen av bostadsrätt med början vecka 23år 2024. Riktiga fjällstugor i timmer med eldstad & sauna. 72 kvm, 4 rum varav 3 sovrum samt storstuga med eldstad, sauna. Välutrustad stuga 6+2 bäddar. Trådlöst nätverk, telefon, TV, diskmaskin, torkskåp, Servicehus med bla tvättmaskiner, torktumlare, solarium och biljard. Skidbod. Kanoter, cyklar, pulkor kan lånas/hyras. Barnskidbacke finns intill stugorna som är gratis.. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Din andel i bostadsrätten till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Vinter i Fjällsätern innebär möjlighet för en rad härliga aktiviteter. Det finns en anledning till att det sydsamiska språket har över 30 ord som beskriver snöns konsistens. Funäsdalsfjällen är nämligen Sveriges snösäkraste skidort. Det är enkelt att direkt från stugbyn ta sig in på Nordic Skis spårsystem, som är världens största sammanhängande system med över 300 km välpreparerade skidspår för alla typer av åkare. Hemmabacke med lift. Fjällsäter är en skatt av upplevelser och aktiviteter. Under snö och skidbackar döljer sig utmanande cykelleder, drömfiske, vackra vandringsleder längs myrar och över berghällar. Många vandringsleder utgår från Fjällbyn.. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Fjällsätern för naturälskaren, en oas uppe på fjället, ett riktigt smultronställe. Här får du njuta av, frisk luft, sauna, sprakande brasa, tid att bara vara, sköna sängar. Söker du lugnet, har du hamnat helt rätt.

Fakta

Utgångspris
30 000 kr
Fast.beteckning:

Brf.Fjällsätern Hus 18. Funäsfjällen

Rum

4 st

Boarea

72 m²

Byggnadstyp

1-plan i massiv timmer

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Övrigt

tugorna är mycket välutrustade med porslin för 10 pers. och komplett köksutrustning , 6 + 2 sängplatser fördelade på 4 rum o kök, Ca 70 m2. Stugorna är också utrustade med sauna öppenspis altan i söderläge samt uppvärmd skidförvaring Ligger nära barnbacke med lift och lekplats med stor grillplats. Det finns också tillgång till kanoter, roddbåtar och cycklar att låna Också en vallabod med tillhörande utrustning IService huset finns bla. biljardbord div. spel tidningar mm. och reception Nära till leder och Tänndalens Nordic Ski Center med över 30 km ny preparerade längdåknings spår Och underbara vandringsleder sommartid För utförsåkaren finns 15 liftar och 54 nerfarter att välja på en del är barnbackar med barnliftar Ja det finns säkert en massa mer.

Rum

  • Rumsbeskrivning

    Varje hus är på 72 kvm 6 bäddar + bäddsoffa för 2 personer. 4 rum varav 3 sovrum samt storstuga, sauna. Alla stugor har sauna, eldstad, trådlöst nätverk, TV, diskmaskin, torkskåp och telefon. I servicehuset hittar ni: Receptionen Biljardbord Pingisbord Sällskapsrum Storbilds-TV med ett större utbud av kanaler Trådlöst nätverk finns i alla stugor, hela Servicehuset och två snabba fasta anslutningar Tvättstuga Sällskapsspel Böcker

Tomt

Naturtomt.

Högt belägen stugby. Barnskidbacke finns intill stugorna. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsdalsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Här hittar vi orterna Ramundberget, Bruksvallarna, Ljusnedal, Messlingen, Mittådalen, Tännäs, Fjällnäs, Hamra, Tänndalen och Funäsdalen. Det finns också en barnlift i stugbyn som är tillgänglig utan kostnad för alla ägare av andel.

Altan, naturtomt.

Tv

Ansluten till kabelnät.

Bredband

Trådlöst nätverk finns i alla stugor. TV via kabel TV.

Energideklaration

Utförd

Utförd

Drift per år

Årsavgiften är 2 750 kr tillika driftkostnaden, inget mer tillkommer. Denna andel är ej pantsatt och det finns inga skulder till föreningen. När du köper en andel i Fjällsätern köper du inte bara härliga semesterveckor i ett välutrustat timmerhus, du blir också delägare i marken runt omkring. Servicehus med bla tvättmaskiner, torktumlare, solarium och biljard, skidbod., kanoter, cyklar, pulkor, hemmaa/barnskidbacken finns intill stugorna .Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Din andel i bostadsrätten till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Receptionen Biljardbord Pingisbord Sällskapsrum Storbilds-TV med ett större utbud av kanaler Trådlöst nätverk finns i alla stugorna. Från årsavgiften avsetts det medel till yttre/inre underhåll enligt plan. Den som äger andelen bestämmer vem som vistas/bor i fjällstugan.

Byggnad

Typ

1-plan i massiv timmer

Bjälklag

Trä

Fasad

Timmerpanel

Stomme

Timmer


Karta


Planlösning


Bilder