Mysigt boende

Brf.Fjällsätern. Vecka 51 Hus 18. Funäsfjällen

Tänndalen, TÄNNDALEN

Brf.Fjällsätern. Vecka 51Hus 18. Funäsfjällen

Andel av bostadsrätt vecka Brf.Fjällsätern. Riktiga fjällstugor i timmer med eldstad & sauna. 72 kvm, 4 rum varav 3 sovrum samt storstuga med eldstad, sauna. Välutrustad stuga 6+2 bäddar. Trådlöst nätverk, telefon, TV, diskmaskin, torkskåp, Servicehus med bla tvättmaskiner, torktumlare, solarium och biljard. Skidbod. Kanoter, cyklar, pulkor kan lånas/hyras. Gratis barnskidbacke finns intill stugorna. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Bytesdag är lördagar. Din andel i bostadsrätten till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Vinter i Fjällsätern innebär möjlighet för en rad härliga aktiviteter. Det finns en anledning till att det sydsamiska språket har över 30 ord som beskriver snöns konsistens. Funäsdalsfjällen är nämligen Sveriges snösäkraste skidort. Det är enkelt att direkt från stugbyn ta sig in på Nordic Skis spårsystem, som är världens största sammanhängande system med över 300 km välpreparerade skidspår för alla typer av åkare. Hemmabacke med lift. Fjällsäter är en skatt av upplevelser och aktiviteter. Under snö och skidbackar döljer sig utmanande cykelleder, drömfiske, vackra vandringsleder längs myrar och över berghällar. Många vandringsleder utgår från Fjällbyn.. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Fjällsätern för naturälskaren, en oas uppe på fjället, ett riktigt smultronställe. Här får du njuta av, frisk luft, sauna, sprakande brasa, tid att bara vara, sköna sängar. Söker du lugnet, har du hamnat helt rätt.

Budgivning pågår

Fakta

Utgångspris
50 000 kr
Fast.beteckning:

Brf.Fjällsätern. Hus 18. Funäsfjällen

Rum

4 st

Boarea

72 m²

Byggnadstyp

1-plan i massiv timmer

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Övrigt

Ägandet av andel av bostadsrätt (andelsveckor, samma veckor varje år) äger man tills man överlåtelser t.ex. försäljning, byte, gåva. "Ägandet ger oss precis lagom med semesterveckor och vi får uppleva olika årstider i huset, det uppskattar vi. För oss är det viktigt att kunna koppla av på riktigt. Det kan vi i vårt hus. När vi åker upp är det bara gemenskap, tid för varandra, vila och uppladdning som gäller – inte renovering, målning eller annat arbete. Allt sådant löser föreningen Brf.Fjällsätern. Det är skönt. Tips, köp samma andelsveckor i olika hus med andra familjer ni vill umgås med, vänner, släkt och ni träffas varje år. Vi är övertygade om att ni kommer trivas och ha många lyckliga stunder/dagar/veckor med familj, släkt, vänner och andra ägare". Bästa hälsningar/ Best Regards, Reg.fastighetsmäklare Jorma Kerki.

Rum

  • Rumsbeskrivning

    Varje hus är på 72 kvm 6 bäddar + bäddsoffa för 2 personer. 4 rum varav 3 sovrum samt storstuga, sauna. Alla stugor har sauna, eldstad, trådlöst nätverk, TV, diskmaskin, torkskåp och telefon. I servicehuset hittar ni: Receptionen Biljardbord Pingisbord Sällskapsrum Storbilds-TV med ett större utbud av kanaler Trådlöst nätverk finns i alla stugor, hela Servicehuset och två snabba fasta anslutningar Tvättstuga Sällskapsspel Böcker

Tomt

Naturtomt.

Högt belägen stugby. Barnskidbacke finns intill stugorna. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsdalsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Här hittar vi orterna Ramundberget, Bruksvallarna, Ljusnedal, Messlingen, Mittådalen, Tännäs, Fjällnäs, Hamra, Tänndalen och Funäsdalen. Det finns också en barnlift i stugbyn som är tillgänglig utan kostnad för alla ägare av andel.

Altan, naturtomt.

Tv

Ansluten till kabelnät.

Bredband

Trådlöst nätverk finns i alla stugor. TV via kabel TV.

Drift per år

Årsavgiften är 2 750 kr tillika driftkostnaden, inget mer tillkommer. Denna andel är ej pantsatt och det finns inga skulder till föreningen. När du köper en andel i Fjällsätern köper du inte bara härliga semesterveckor i ett välutrustat timmerhus, du blir också delägare i marken runt omkring. Servicehus med bla tvättmaskiner, torktumlare, solarium och biljard, skidbod., kanoter, cyklar, pulkor, hemmaa/barnskidbacken finns intill stugorna .Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Din andel i bostadsrätten till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Receptionen Biljardbord Pingisbord Sällskapsrum Storbilds-TV med ett större utbud av kanaler Trådlöst nätverk finns i alla stugorna. Från årsavgiften avsetts det medel till yttre/inre underhåll enligt plan. Den som äger andelen bestämmer vem som vistas/bor i fjällstugan.

Byggnad

Typ

1-plan i massiv timmer

Bjälklag

Trä

Fasad

Timmerpanel

Stomme

Timmer


Karta


Planlösning


Bilder