Baksidan

Brf.Capri. Caprivägen 63. V20 Hus 43 STRÖMSTAD

Strömstad, STRÖMSTAD

Brf.Capri. Caprivägen 63. Vecka 20 + bonusvecka, hus 43. STRÖMSTAD.

"Andel av bostadsrätt på Brf Capri, Caprivägen 63, vecka 20 + bonusvecka, Hus 43, Strömstad. Panoramautsikt över havet. Capri är ett hus vid havet med sjöläge, havsläge och sjötomt där läget och utsikten står i fokus. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler. Du har alla bekvämligheter, inklusive spis, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, TV och husgeråd. "När du köper en andel av bostadsrätt, en fast vecka och en bonusvecka på Capri, köper du inte bara en andel i i ett välutrustat hus vid havet, utan även delägarskap i fastigheten, marken/tomten, servicehuset med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrummet, biblioteket, den stora våningen för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering för ägare och gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid såsom pooler för barn och vuxna, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, samt all övrig utrustning såsom cyklar, båtar, båtmotorer, kajaker, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc." "I servicebyggnaden finns reception, kiosk med minilivs och tvättstuga, bastu samt gästlägenhet. Ett stort och välutrustat lekrum finns på andra våningen. På tredje våningen finns ett stort sällskapsrum med panoramafönster som bjuder på en vidunderlig utsikt. Här finns också ett bibliotek, barnpool, pool och sauna. Trådlöst nätverk för internet finns tillgängligt i servicebyggnaden. Receptionen hjälper gärna till med information om aktiviteter och utflyktsmål i Strömstad." "Bonusveckan bör normalt läggas in senast den 30 oktober för nästkommande år. Ny ägare kan efter överlåtelse kontakta receptionen på Capri för att höra om bonusveckan."

Budgivning pågår

Fakta

Utgångspris
30 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Brf.Capri. Caprivägen 63. Hus 43 STRÖMSTAD

Rum

3 st

Boarea

45 m²

Biarea

4 m²

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

1974

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Vägbeskrivning

Från Strömstad till Capri följ skyltningen mot Seläter (ca 5 km). Väl framme i Seläter följ skylt mot Capri, 1 km. Kör 1 km och du är framme vid Capri och havet. Kordinater för nagivator RT90: 6547886, 1230674 WGS84: Lat N 58° 58' 3? Lon E 11° 7' 16? Decimal: 58.9677, 11.1212.

Övrigt

Husen på Capri är mycket välplanerade. Praktiskt och trevligt möblerade. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. I alla hus finns det spis med ugn, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, vattenkokare och husgeråd samt TV. Rymligt nyrenoverat badrum med dusch. Stor altan mot havet med utemöbler. Område är naturreservat och ligger på en sluttning mot havet, och har trappor till husen. Ägandet andel av bostadsrätt ger oss precis lagom med semesterveckor med en fast vecka och extra/frivecka som man önskar sig i oktober månad för nästkommande år och vi får uppleva Capri, västkusten, havet det uppskattar vi. För oss är det viktigt att kunna koppla av på riktigt. Det kan vi på Capri. När vi åker till Capri är det bara gemenskap, tid för varandra, vila och uppladdning som gäller – inte renovering, målning eller annat arbete. Allt sådant löser föreningen Brf. Capri, det är skönt. Tips, köp samma andelsveckor i olika hus med andra familjer, vänner, släkt ni vill umgås med och ni träffas varje år på Capri. Vi är övertygade om att ni kommer trivas och ha många lyckliga stunder/dagar/veckor med familj, släkt, vänner och andra ägare". Vi möts på Capri! Reg. fastighetsmäklare Jorma Kerki. Han man inte möjlighet att åka till Capri något år så har man rätt att hyra ut själv om man så önskar. Receptionen på Capri är "jätteduktiga" på att hyra ut. Andelsägare som inte vill städa efter sin vistelse har rätt att använda Rut-avdrag (man säger till i receptionen).

Tomt

Altan, mot havet, klipporna, grillplatser. Capri Strömstad har en av Bohusläns finaste sandstränder och erbjuder 2 000 soltimmar om året. Naturreservat.

Altan, mot havet. sandstranden, klipporna, grillplatser.

Bilplats

Bilplats tillhör huset och ingen avgift. För gäster får man säga till i receptionen och betala en mindre summa.

Tv

Satelit-TV.

Bredband

Trådlöst bredband finns i receptionsbyggnaden.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt.

Energideklaration

Utförd

Behövs ej

Drift per år

Årsavgiften/driftkostnad för fast vecka + bonusvecka 5 560 kr/år vilket är den totala kostnaden, inget mer tillkommer När du köper en andel av bostadsrätt, en fast vecka och en bonusvecka på Capri köper du inte bara en andel av bostadsrätt i ett välutrustat hus vid havet i en byggnadsstil som genuint bohuslänsk fiskeläge. Du är delägare i fastigheten/marken/tomten, servicehuset, med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrum, bibliotek, stor våning för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering ägare, parkering gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid som pooler barn och vuxenpool, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, all övrig utrustning som cyklar, båtar, båt motorer, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. Registreringsavgiften 1 450 kr per andel kommer att faktureras den nya andelsägaren i samband med överlåtelsehandlingarna kommer oss tillhanda. När avgiften är betald registreras andelen enligt överlåtelseavtalet eller gåvobrevet. Denna andel av bostadsrätt är ej pantsatt och det finns inga skulder till föreningen. Brf.Capri arbetar efter fastställd underhållsplan: Från årsavgiften avsetts det medel till yttre och inre underhåll som byte av möbler etc, i husen samt underhåll till fastigheten/marken/tomten, servicehuset, med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrum, bibliotek, stora våningen för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering för ägare, parkering gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid som pooler barn och vuxenpool, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, all övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc.

Närområde

Naturreservat. Husen på Capri ligger på en sluttning mot havet, och har trappor till husen Strömstad ca. 5 km. Sjöläge. Capri sjötomt. Havsläge.

Övrigt om närområdet

FÖRDELAR MED ÄGANDET AV ANDELAR AV BOSTADSRÄTT: * Ingen renovering eller yttre och inre underhåll - Inredning, möbler, porslin ingår, föreningen sköter allt. * Inget pappersarbete elller oro med betalning av elräkningar, försäkringar, skatter etc- föreningen sköter detta. * Funktion i föreningens reception, att hyra ut eller byta veckor med andra ägare. * Delägare har tillgång till exempelvis båtar, bryggor, servicehus, hemma/barnbacke. * Ekonomiskt fördelaktigt, hållbart boende. * Möjlighet att köpa/äga samma veckor i olika hus i föreningen med vänner. * Man är med på värdeökningen. * Helt unikt läge vid havet. Anläggningen invigdes 1978. Under åren har byggnaderna renoverats och moderniserats. Allt har skett med varsam hand för att bevara den genuina miljön och upprätthålla den gedigna kvalitén. Sjöläge. Capri sjötomt. Havsläge. Capri strandtomt.

Byggnad

Typ

1 ½ plan

Byggår

1974

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plåt

Fasad

Stående träpanel

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direktverkande el

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

Capri är mycket väl underhållet, hög klass & stil.

Övriga byggnader

Servicehus, båtbrygga, badbrygga, pool, barnpool, sauna.


Karta


Planlösning


Bilder