Utsikt över kobbar och skär

Brf.Capri. Caprivägen 63. V36. H86

Strömstad, STRÖMSTAD

Vecka 36 + extra/frivecka. Hus 86..Brf.Capri. STRÖMSTAD.

Capri ett hus vid havet. Sjöläge - Havsläge. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler. Du har alla bekvämligheter. Som standard ingår spis, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, TV och husgeråd. På Capri bor ni i ett mysigt hus i byggnadsstil och miljö likt ett genuint bohuslänskt fiskeläge omgivet av havet (fantastiska utsikten över havet) och vacker västkust natur, mjuk slipade hällar, sandstranden, salta bad, fiske, sport och fritid som vindsurfa, segla, barnpool, vuxenpool, sauna, tennisbana, minigolf, boule: Övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. Saker som gör fritiden bekvämare, innehållsrikare, lyckligare. Alla åldrar trivs på Capri. Närhet till sommarstaden Strömstad. På anrika restauranger & fiskaffärer i Strömstad hittar du fisk, skaldjur som räkor, krabba, hummer lokala råvaror. Räkbåten kommer in till bryggan på Capri vid högsommar på (lördagar). Husdjur är välkomna till Capri men det är inte lämpligt de vistas i soffan eller i sängar. På Capri väntar en avkopplande och skön vistelse med mäktiga havet utanför dörren. Här är det lätt att komma ner i varv och bara njuta av utsikten, lugnet, friden, tid att bara vara. Capri har en mysig atmosfär med fantastisk utsikt över havet som måste upplevas. När du köper en andel av bostadsrätt, en fast vecka och en extra/frivecka på Capri köper du inte bara en andel av bostadsrätt i ett välutrustat hus vid havet i en byggnadsstil som genuint bohuslänsk fiskeläge. Du är delägare i fastigheten/marken/tomten, servicehuset, med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrum, bibliotek, stor våning för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering ägare, parkering gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid som pooler barn och vuxenpool, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, all övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. I servicebyggnaden finns reception, kiosk med minilivs och tvättstuga, bastu samt gästlägenhet. Ett stort och välutrustat lekrum finns på andra våningen. På tredje våningen finns stort sällskapsrum med panoramafönster som bjuder på en vidunderlig utsikt. Här finns också ett bibliotek. Barnpool och pool, sauna. Trådlöst nätverk för Internet finns i servicebyggnaden. Receptionen hjälper gärna till om du vill ha information om aktiviteter och utflyktsmål i Strömstad.

Fakta

Utgångspris
35 000 kr
eller högstbjudande
Rum

3 st

Boarea

45 m²

Biarea

4 m²

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

1974

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Vägbeskrivning

Från Strömstad till Capri följ skyltningen mot Seläter (ca 5 km). Väl framme i Seläter följ skylt mot Capri, 1 km. Kör 1 km och du är framme vid Capri och havet. Kordinater för nagivator RT90: 6547886, 1230674 WGS84: Lat N 58° 58' 3? Lon E 11° 7' 16? Decimal: 58.9677, 11.1212.

Övrigt

Husen på Capri är mycket välplanerade. Praktiskt och trevligt möblerade. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. I alla hus finns det spis med ugn, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, vattenkokare och husgeråd samt TV. Rymligt nyrenoverat badrum med dusch. Stor altan mot havet med utemöbler. Område är naturreservat och ligger på en sluttning mot havet och har trappor till husen. Ägandet andel av bostadsrätt ger oss precis lagom med semesterveckor med en fast vecka och extra/frivecka som man önskar sig i oktober månad för nästkommande år och vi får uppleva Capri, västkusten, havet det uppskattar vi. För oss är det viktigt att kunna koppla av på riktigt. Det kan vi i på Capri. När vi åker till Capri är det bara gemenskap, tid för varandra, vila och uppladdning som gäller – inte renovering, målning eller annat arbete. Allt sådant löser föreningen Brf. Capri, det är skönt. Tips, köp samma andelsveckor i olika hus med andra familjer, vänner, släkt ni vill umgås med och ni träffas varje år på Capri. Vi är övertygade om att ni kommer trivas och ha många lyckliga stunder/dagar/veckor med familj, släkt, vänner och andra ägare". Vi möts på Capri! Reg. fastighetsmäklare Jorma Kerki. Information kan man även få av platschefen Bengt Simonsson duktig och påläst 0526-13940 rec@brfcapri.se Han man inte möjlighet att åka till Capri något år så har man rätt att hyra ut själv om man så önskar. Receptionen på Capri är "jätteduktiga" på att hyra ut. Andelsägare som inte vill städa efter sin vistelse har rätt att använda Rut-avdrag (man säger till i receptionen).

Tomt

Altan, mot havet, klipporna, grillplatser. Capri Strömstad har en av Bohusläns finaste sandstränder och erbjuder 2000 soltimmar om året. Naturreservat.

Altan, mot havet. sandstranden, klipporna, grillplatser.

Tv

Satelit-TV.

Bredband

Trådlöst bredband finns i receptionsbyggnaden.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt.

Drift per år

Årsavgiften/driftkostnad för fast vecka + extra/frivecka 4 400 kr/år vilket är den totala kostnaden, inget mer tillkommer. Årsavgiften betalas av den som nyttjar andelsveckan om inget annat har överenskommits.

Närområde

Naturreservat. Husen på Capri ligger på en sluttning mot havet, och har trappor till husen Strömstad ca. 5 km.

Parkering

Parkering bilplats ingår. Extra bilplats för sina gäster säger man till på receptionen.

Övrigt om närområdet

Anläggningen invigdes 1978. Under åren har byggnaderna renoverats och moderniserats. Allt har skett med varsam hand för att bevara den genuina miljön och upprätthålla den gedigna kvalitén.

Byggnad

Typ

1 ½ plan

Byggår

1974

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plåt

Fasad

Stående träpanel

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direktverkande el

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

Capri är mycket väl underhållet, hög klass & stil.

Övrig byggnader

Servicehus, båtbrygga, badbrygga, pool, barnpool, sauna.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder