Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. V10. Hus 29B

Tänndalen, Tännäs

Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. Vecka 10. Hus 29B. Funäsfjällen

Andel av bostadsrätt. Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. Vecka 10. Hus 29B. Funäsfjällen. Utrustning. B-husen har en yta på 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett. Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer. I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Ett badrum/wc med duschplats, tvättställ och torkskåp. Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mm. Hus med bra läge i Fjällbyn västra Härjedalens vackra högfjällsnatur. Fjällstugan har en yta på generösa 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett. Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer. I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Ett badrum/wc med dusch, tvättställ och torkskåp. Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mm. Din andel till fjällstugan äger du och din familj. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka inom föreningen och slipper oron för att sköta om byggnaden under resten av året. Fjällbyn är en del av den levande, högt belägna byn Tännäs i hjärtat av Funäsdalsfjällen. Ett hållbart, tryggt och familjevänligt område med fantastiska friluftsmöjligheter. Andelshuset är välutrustat och på stugområdet finns även receptionshus med bastu, biljard och grillkåta. Här finns utförsåkning åtminstone till och med påsklov i närliggande Tännäskrökets skidanläggning eller i Funäsfjällens många andra anläggningar. I anslutning till byn finns även fantastiska Nordic Ski Centre med 30 mil välpreparerade längdspår. Även sommar och höst finns en mängd härliga friluftsaktiviteter såsom fjällvandring och fiske i den vackra naturen. Fjällbyn är en av 4000 anläggningar anslutna till RCI, en stor, internationell organisation för byte av semesterboende mellan länder i världen. När du köper en andel i Fjällkbyn köper du inte bara andelar av bostadsrätt i en välutrustat fjällstuga. Du är delägare i fastigheten/marken/tomten, aktivitetshuset, vallabod, diverse anläggningar för sport och fritid, all övrig utrustning , pulkor, barnlift, familjebacke, skidspår och lekplats. Saker som gör fritiden lyckligare, innehållsrikare och bekvämare. Din andel till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Närhet till skidspår, liftsystem, vattendrag, skog, natur.Tännäs är en vacker, lugn och äkta fjällby. Här finns komplett utbud av aktiviteter: alpint, längd, skoter och vinterfiske. På mysiga Tännäsgården finns restaurang och pub. Skoteruthyrning och närhet till fina leder lockar många skoteråkare. Andra attraktioner är Rogens naturrum, Fiskecentrum och Myskoxcentrum. Idrottsfföreningar och företag får äga.

Budgivning pågår

Fakta

Utgångspris
30 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. V10. Hus 29B

Rum

3 st

Boarea

48 m²

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Vägbeskrivning

MED BIL: Från Stockholm/Mälardalen är 56 mil, med bra vägar. Lämplig resväg är E4 över Gävle, vidare mot Bollnäs-Ljusdal-Sveg-Tännäs. Även "Dalavägen" över Mora-Orsa-Sveg-Tännäs är lämpligt alternativ. Från Sundsvall är det 30 mil, och från Örebro 52 mil, Göteborg är det ca 64 mil och från Malmö ca 96 mil. Ett ytterligar allternativ är väg 311, Sälen-Särna-Tännäs. Denna väg går över Högvålen Sveriges högs belägna by. Kordinatanvisning RT90: 6929392, 1338112 WGS84: Lat N 62° 26' 27? Lon E 12° 40' 9? Decimal: 62.4411, 12.6692.

Rum

  • Rumsbeskrivning

    Utrustning. B-husen har en yta på 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett. Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer. I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Ett badrum/wc med duschplats, tvättställ och torkskåp. Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mm. Det finns fri tillgång till trådlös uppkoppling i stugbyn.

Tomt

Sluttande fjälltomt ser du dalen och milsvidd utsikt mot bl.a Kröket. I sydsluttningarna av Tännes, i hjärtat av Funäsdalsfjällen, ligger Brf Fjällbyn med moderna och välutrustade fjällhus belägna i anslutning till den centrala serviceanläggningen. Ett familjevänligt område med fantastisk fritid året runt för familjen som vill ha aktivitet samt lugn, frid & andrum. Fjällbyn is situated in Tännäs, in the west of Harjedalen province. Tännäs is a small, picturesque mountain village with genuine old buildings in an area renowned for its beauty. The skiing season is from November until May, both cross-country, on-site and downhill - 15 km away. Long summer days mean plenty of time for walking, hiking and fishing. In summer, tennis is available on-site. Fjällbyn`s lodges are built on a hillside with good views. A car is essential to enjoy the area Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsdalsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Här hittar vi orterna Ramundberget, Bruksvallarna, Ljusnedal, Messlingen, Mittådalen, Tännäs, Fjällnäs, Hamra, Tänndalen och Funäsdalen. Det finns också en barnlift i stugbyn som är tillgänglig utan kostnad för alla våra gäster. Man behöver inte åka långt för att komma till närmsta skidanläggning, strax utanför Tännäs ligger Krökets skidanläggning som bjuder på fin åkning för hela familjen. En annan populär aktivitet som vi på Fjällbyn erbjuder är att tolka efter bandvagnen. Dessa turer utgår från Fjällbyn och går sedan upp för fjället till Falkboet, där man till exempel kan fika i våffelstugan eller sola. Därefter tar man sig ner utefter fjällsidan på skidor.

Altan uteplatser bla runt huset.

Bilplats

Finns till varje hus samt till era gäster. Det finns ett motorvärmaruttag per stuga som du hyr i receptionen.

Tv

Ansluten till Fjällbyns kabelnät.

Bredband

Det finns tillgång till trådlöst Internet över hela stugbyn.

Drift per år

Årsavgiften tillika driftkostnaden är 2 100 kr per andelsvecka och år, vilket är den totala kostnaden, inget mer tillkommer.

Övrigt om närområdet

Andel av bostadsrätt Fjällbyn är hållbart boende.

Byggnad

Renoveringar

Brf.Fjällbyn arbetar efter fastställd underhållsplan och husen renoveras löpande. Det avsetts medel från årsavgiften till inre och yttre underhåll.

Övriga byggnader

Servicebyggnad är byns centralpunkt. Fjällbyns Servicehus är i två plan. På öve finns reception och en kiosk där nödvändigaste finns att köpa tex tandborste, schampoo, valla etc. På anslagstavlan finns tips på utflykter och annat smått och gott som är bra att veta. Servicehusets stora sällskapsrum, som finns i övervåningenär en naturlig samlingsplats. Där träffas byns delägare kring en brasa eller kanske för en spontant knytkalas. När du går ned för trappan kommer du till gillestugan. Den ligger mellan dam- och herrbastun. Där kopplar du av efter ett ärligt bastubad. På nedre planet finns också ett välrustat lekrum för barnen. I anslutning till lekrummet ligger Fjällbyns tvättrum med tvättmaskin och övrig tvättutrustning.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder