Bårtarna Capri

Brf.Capri. V34. Hus 22.Caprivägen 63. STRÖMSTAD

Västkusten - Strömstad -Capri, STRÖMSTAD

Brf.Capri. Vecka 34 + bonusvecka. Hus 22.Caprivägen 63. STRÖMSTAD.

Andel av bostadsrätt Vecka 34 + bonusvecka. Hus 22. Brf.Capri STRÖMSTAD. Capri ett hus vid havet. Sjöläge - Havsläge - sjötomt. Lugna, härliga veckor, varmt i vattnet. Perfekta veckor med bohuslänsklippor, sandstrand, inbäddade i vacker lila ljung. CAPRI erbjuder 2 000 soltimmar om året. Ljuvliga solnedgångar. Upplev Strömstad utan hysteriskt mycket turister, en vecka perfekt för återhämtning och rekreation. för både kropp och själ. Capri där läget och utsikten står i fokus. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler. Du har alla bekvämligheter. Som standard ingår spis, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, TV och husgeråd. På Capri bor ni i ett mysigt hus i byggnadsstil och miljö likt ett genuint bohuslänskt fiskeläge omgivet av havet med fantastiska utsikten över havet, vacker västkust natur, mjuk slipade hällar, sandstranden, salta bad, fiske, sport och fritid som vindsurfa, segla, barnpool, vuxenpool, sauna, tennisbana, minigolf, boule, ljuvliga vandringsleder/naturreservat över mjukslipade klippor sandstränder efter havet atmosfär som måste upplevas. Övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. Saker som gör fritiden bekvämare, innehållsrikare, lyckligare. Alla åldrar trivs på Capri. Närhet till sommarstaden Strömstad. Capri är färska nykokta färska räkor ett glas rosé till västkustens finaste utsikt över mäktiga havet. På Capri väntar en avkopplande och skön vistelse med mäktiga havet utanför dörren. Här är det lätt att komma ner i varv och bara njuta av fantastiska utsikten, lugnet, friden, tid att bara vara. På Capri är det utsikten som står i fokus, Capri har en atmosfär som måste upplevas. . När du köper en andel av bostadsrätt, en fast vecka och en extra/frivecka på Capri köper du inte bara en andel av bostadsrätt i ett välutrustat hus vid havet i en byggnadsstil som genuint bohuslänsk fiskeläge. Du är delägare i fastigheten/marken/tomten, servicehuset med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrum, bibliotek, stor våning för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering ägare, parkering gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid som pooler barn och vuxenpool, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, all övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. I servicebyggnaden finns reception, kiosk med minilivs och tvättstuga, bastu samt gästlägenhet. Ett stort och välutrustat lekrum finns på andra våningen. På tredje våningen finns stort sällskapsrum med panoramafönster som bjuder på en vidunderlig utsikt. Här finns även ett bibliotek med utgång till barnpool och pool, sauna. Trådlöst nätverk för Internet finns i servicebyggnaden. Receptionen hjälper gärna till om du vill ha information om aktiviteter och utflyktsmål i Strömstad.

Fakta

Utgångspris
55 000 kr
eller högstbjudande
Fast.beteckning:

Brf.Capri. V34. Hus 22.Caprivägen 63. STRÖMSTAD

Rum

3 st

Boarea

45 m²

Biarea

4 m²

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

1974

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Vägbeskrivning

Från Strömstad till Capri följ skyltningen mot Seläter (ca 5 km). Väl framme i Seläter följ skylt mot Capri, 1 km. Kör 1 km och du är framme vid Capri och havet. Kordinater för nagivator RT90: 6547886, 1230674 WGS84: Lat N 58° 58' 3? Lon E 11° 7' 16? Decimal: 58.9677, 11.1212.

Övrigt

Husen på Capri är mycket välplanerade. Praktiskt och trevligt möblerade. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. I alla hus finns det spis med ugn, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare, vattenkokare och husgeråd samt TV. Rymligt nyrenoverat badrum med dusch. Stor altan mot havet med utemöbler. Område är naturreservat och ligger på en sluttning mot havet, och har trappor till husen. Ägandet andel av bostadsrätt ger oss precis lagom med semesterveckor med en fast vecka och bonusvecka som man önskar sig i oktober månad för nästkommande år och vi får uppleva Capri, västkusten, havet det uppskattar vi. För oss är det viktigt att kunna koppla av på riktigt. Det kan vi på Capri. När vi åker till Capri är det bara gemenskap, tid för varandra, vila och uppladdning som gäller – inte renovering, målning eller annat arbete. Allt sådant löser föreningen Brf. Capri, det är skönt. Tips, köp samma andelsveckor i olika hus med andra familjer, vänner, släkt ni vill umgås med och ni träffas varje år på Capri. Vi är övertygade om att ni kommer trivas och ha många lyckliga stunder/dagar/veckor med familj, släkt, vänner och andra ägare". Vi möts på Capri! Reg. fastighetsmäklare Jorma Kerki. Han man inte möjlighet att åka till Capri något år så har man rätt att hyra ut själv om man så önskar. Receptionen på Capri är "jätteduktiga" på att hyra ut om man så önskar. Andelsägare som inte vill städa efter sin vistelse har rätt att använda Rut-avdrag (man säger till i receptionen).

Rum

  • Interiör

Tomt

Altan mot havet, klipporna, grillplatser. Capri Strömstad har en av Bohusläns finaste sandstränder och erbjuder 2 000 soltimmar om året. Naturreservat.

Altan mot havet. sandstranden, klipporna, grillplatser.

Bilplats

Bilplats tillhör huset och ingen avgift. För gäster får man säga till i receptionen och betala en mindre summa.

Tv

Satelit-TV.

Bredband

Trådlöst bredband finns i receptionsbyggnaden.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Drift per år

Årsavgiften/driftkostnad för fast vecka + bonusvecka är 5 350 kr/år vilket är den totala kostnaden, inget mer tillkommer. Denna andel av bostadsrätt är ej pantsatt och det finns inga skulder till föreningen. Registreringsavgiften 1208 kr per andel kommer att faktureras den nya andelsägaren i samband med överlåtelsehandlingarna kommer oss tillhanda. När avgiften är betald registreras andelen enligt överlåtelseavtalet eller gåvobrevet. Vid frågor ang. avgrlåtelseavtalet eller gåvobrevet. När man köper andelen av bostadsrätt äger man sedan den för alltid tills man säljer den. Efter det man köpt andelen av bostadsrätt r betalar man en årsavgift. vilket är den totala kostnaden, inget mer tillkommer. Brf. Capri arbetar efter fastställd underhållsplan. Från årsavgiften avsetts det medel till yttre och inre underhåll som byte av möbler etc, i husen samt underhåll till fastigheten/marken/tomten, servicehuset, med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrum, bibliotek, stora våningen för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering för ägare, parkering gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid som pooler barn och vuxenpool, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, all övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. .

Parkering

P-plats ingår.

Byggnad

Typ

1 ½ plan

Byggår

1974

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plåt

Fasad

Stående träpanel

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direktverkande el

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

Capri är mycket väl underhållet, hög klass & stil.

Övrig byggnader

Servicehus, båtbrygga, badbrygga, pool, barnpool, sauna.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder