Social planlösning

Brf.Fjällsätern Vecka 11, 24, 44, Hus 13

Tänndalen, TÄNNDALEN

Vecka 11, 24, 44, Hus 13. Brf.Fjällsätern. Funäsfjällen.

Budgivning på andel av bostadsrätt vecka 11, 24, 44, Hus 13. Brf.Fjällsätern avslutas 2021-07-31 lördag kl. 17.00. Beskrivning: https://www.nethem.se/Beskrivning/CMFRITIDSHUS55QL896NMAB4L6IP Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt. Vilka regler gäller för budgivning: http://www.maklarsamfundet.se/konsument/budgivning Andel av bostadsrätt Vecka 11, 24, 44, Hus 13. Brf.Fjällsätern. Funäsfjällen. Skolor höstlov vecka 44. Riktiga fjällstugor i timmer med eldstad & sauna. 72 kvm, 4 rum varav 3 sovrum samt storstuga med eldstad, sauna. Välutrustad stuga 6+2 bäddar. Trådlöst nätverk, telefon, TV, diskmaskin, torkskåp, Servicehus med bla tvättmaskiner, torktumlare, solarium och biljard. Skidbod. Kanoter, cyklar, pulkor kan lånas/hyras. Barnskidbacke finns intill stugorna som är gratis.. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Din andel i bostadsrätten till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen. Vinter i Fjällsätern innebär möjlighet för en rad härliga aktiviteter. Det finns en anledning till att det sydsamiska språket har över 30 ord som beskriver snöns konsistens. Funäsdalsfjällen är nämligen Sveriges snösäkraste skidort. Det är enkelt att direkt från stugbyn ta sig in på Nordic Skis spårsystem, som är världens största sammanhängande system med över 300 km välpreparerade skidspår för alla typer av åkare. Hemmabacke med lift. Fjällsäter är en skatt av upplevelser och aktiviteter. Under snö och skidbackar döljer sig utmanande cykelleder, drömfiske, vackra vandringsleder längs myrar och över berghällar. Många vandringsleder utgår från Fjällbyn.. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Fjällsätern för naturälskaren, en oas uppe på fjället, ett riktigt smultronställe. Här får du njuta av, frisk luft, sauna, sprakande brasa, tid att bara vara, sköna sängar. Söker du lugnet, har du hamnat helt rätt.

Budgivning pågår

80 000 kr Budgivare 1 21/7 08:03
75 000 kr Budgivare 2 20/7 21:34
70 000 kr Budgivare 1 20/7 19:13
65 000 kr Budgivare 2 20/7 17:55
60 000 kr Budgivare 1 20/7 17:05
55 000 kr Budgivare 3 20/7 16:58
50 000 kr Budgivare 1 19/7 20:20
50 000 kr Budgivare 2 19/7 20:21

Fakta

Utgångspris
50 000 kr
Rum

4 st

Boarea

72 m²

Byggnadstyp

1-plan i massiv timmer

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Övrigt

Ägandet av andel av bostadsrätt (andelsveckor, samma veckor varje år) äger man tills man överlåtelser t.ex. försäljning, byte, gåva. "Ägandet ger oss precis lagom med semesterveckor och vi får uppleva olika årstider i huset, det uppskattar vi. För oss är det viktigt att kunna koppla av på riktigt. Det kan vi i vårt hus. När vi åker upp är det bara gemenskap, tid för varandra, vila och uppladdning som gäller – inte renovering, målning eller annat arbete. Allt sådant löser föreningen Brf.Fjällkällan. Det är skönt. Tips, köp samma andelsveckor i olika hus med andra familjer ni vill umgås med, vänner, släkt och ni träffas varje år. Vi är övertygade om att ni kommer trivas och ha många lyckliga stunder/dagar/veckor med familj, släkt, vänner och andra ägare". Bästa hälsningar/ Best Regards, Reg.fastighetsmäklare Jorma Kerki.

Rum

  • Rumsbeskrivning

    Varje hus är på 72 kvm 6 bäddar + bäddsoffa för 2 personer. 4 rum varav 3 sovrum samt storstuga, sauna. Alla stugor har sauna, eldstad, trådlöst nätverk, TV, diskmaskin, torkskåp och telefon. I servicehuset hittar ni: Receptionen Biljardbord Pingisbord Sällskapsrum Storbilds-TV med ett större utbud av kanaler Trådlöst nätverk finns i alla stugor, hela Servicehuset och två snabba fasta anslutningar Tvättstuga Sällskapsspel Böcker

Tomt

Naturtomt.

Högt belägen stugby. Barnskidbacke finns intill stugorna. Nordic Ski-spåret med anslutning till andra motionsspår, elljusspår och rösad led ligger i anslutning till stugorna. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsdalsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Här hittar vi orterna Ramundberget, Bruksvallarna, Ljusnedal, Messlingen, Mittådalen, Tännäs, Fjällnäs, Hamra, Tänndalen och Funäsdalen. Det finns också en barnlift i stugbyn som är tillgänglig utan kostnad för alla ägare av andel.

Altan, naturtomt.

Tv

Ansluten till kabelnät.

Bredband

Trådlöst nätverk finns i alla stugor. TV via kabel TV.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Drift per år

Årsavgiften tillika driftkostnaden är 2000 kr per andelsvecka och år. Det blir totalt 6000 kr per år vilket är den totala kostnaden, inga mer kostnader tillkommer.

Närområde

Vinter Snön faller rikligt i Tänndalen. Vintrarna snittar med en nederbörd av fem meter snö. Liftsäsongen startar i början av november och fortsätter fram till början av maj. Det är inte bara snön som gör Tänndalen till ett favoritresmål. Pister i världsklass är ett grundkrav, men nästan lika viktigt är att faktiskt få plats i backen. Här får alla plats. Vi är familjernas fjäll. Här finns pister i alla svårighetsgrader som passar hela familjen. Hit kommer man för den mäktiga känslan att åka skidor uppe på kalfjället med milsvid utsikt, nära den orörda naturen och naturligtvis det personliga bemötandet i liftar, serveringar och skidskolor. Sommar Är man i fjällen på sommaren, måste man naturligtvis pröva fiskelyckan. Ingenting smakar väl godare än pinfärsk fisk man själv nyss dragit upp! Fiskekort är obligatoriskt och roddbåtar och kanoter finns att låna gratis. Den som är intresserad av blommor har här ett eldorado: Experterna räknar upp till 800 olika arter på Hammarfjällets sydsluttning.

Byggnad

Typ

1-plan i massiv timmer

Bjälklag

Trä

Fasad

Timmerpanel

Stomme

Timmer


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder