Brf.Solkoster. V33.H24A

Sydkoster, Sydkoster

Vecka 33. Lgh 24 A. Brf. Solkoster Ekhöjden 1.

Vecka 33. Lgh 24 A. Brf. Solkoster Ekhöjden 1. Det är en lägenhet på 28 kvm och består av 1 rum med sovloft (bottenplan 21 kvm och sovloft 7 kvm) med 4 bäddar. Altanen är i syd!äge. Äntligen stuga under högsäsong till salu och på Sydkoster kan du njuta av Bohusläns vackra natur och välja mellan att sola på klipphällar eller sandstrand Lägenheten har altan mot nordväst där man också går in till lägenheten. Sveriges kanske mest solsäkra plats. På Koster kan man njuta av vackra sandstränder, trevliga naturpromenader i naturreservatet, båtlivet i hamnarna samt den goda maten på Ekenäs Hotell. Med Kosterfärjan som går ofta sommartid tar du dig enkelt till Strömstad för shopping och uteliv. Ön är i stort sett bilfri, cyklar finns att hyra

Budgivning pågår

Fakta

Utgångspris
75 000 kr
eller högstbjudande
Rum

2 st

Boarea

28 m²

Byggnadsår

2004

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Vägbeskrivning

Långtidsparkering i Strömstad med gratis P-buss till centrum. Solkoster ligger på Sydkoster som är den största ön i Kosterarkipelagen. Havet runt ön är en marin nationalpark och större delen av ön naturreservat för den unika faunans skull.

Rum

  • Rumsbeskrivning

    Lägenheten har altan mot nordväst där man också går in till den. Det är en lägenhet på 28 kvm och består av 1 rum med sovloft (bottenplan 21kvm och sovloft 7 kvm) med 4 bäddar.Lägenheten har altan mot nordväst där man också går in till den.

Tomt

Andelsradhus. Andel av bostadsrätt.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Drift per år

Årsavgiften/driftskostnaden tillika är 3 097 kr Årsavgiften betalas av den som nyttjar andelsveckan om inget annat har överenskommits.

Byggnad

Byggår

2004

Bjälklag

Trä

Fasad

Lockpanel

Stomme

Trä

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

Längan är helt ny och stod klar sommaren 2004.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder