Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. V31Hus 31B

Funäsdalen - Tännäs, Tännäs

Vecka 31.Hus 31B. Fjällbyn. Funäsfjällen.

Vecka 31.Hus 31B. Fjällbyn. Funäsfjällen. . Utrustning. B-husen har en yta på 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett. Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer. I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Ett badrum/wc med duschplats, tvättställ och torkskåp. Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mmNärhet till skidspår, liftsystem, vattendrag, skog, natur.Tännäs är en vacker, lugn och äkta fjällby. Här finns komplett utbud av aktiviteter: alpint, längd, skoter och vinterfiske. På mysiga Tännäsgården finns restaurang och pub. Skoteruthyrning och närhet till fina leder lockar många skoteråkare. Andra attraktioner är Rogens naturrum, Fiskecentrum och Myskoxcentrum. Idrottsfföreningar och företag får äga.

Fakta

Rum

3 st

Boarea

48 m²

Utgångspris

30 000 kr eller högstbjudande

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Vägbeskrivning

MED BIL: Från Stockholm/Mälardalen är 56 mil, med bra vägar. Lämplig resväg är E4 över Gävle, vidare mot Bollnäs-Ljusdal-Sveg-Tännäs. Även "Dalavägen" över Mora-Orsa-Sveg-Tännäs är lämpligt alternativ. Från Sundsvall är det 30 mil, och från Örebro 52 mil, Göteborg är det ca 64 mil och från Malmö ca 96 mil. Ett ytterligar allternativ är väg 311, Sälen-Särna-Tännäs. Denna väg går över Högvålen Sveriges högs belägna by. Kordinatanvisning RT90: 6929392, 1338112 WGS84: Lat N 62° 26' 27? Lon E 12° 40' 9? Decimal: 62.4411, 12.6692. .

Övrigt

Ägandet ger oss precis lagom med semesterveckor och vi får uppleva alla årstider i huset, det uppskattar vi. För oss är det viktigt att kunna koppla av på riktigt. Det kan vi i vårt hus. När vi åker upp är det bara gemenskap, tid för varandra, vila och uppladdning som gäller – inte renovering, målning eller annat arbete. Allt sådant löser föreningen Brf.Fjällbyn. Det är skönt. Tips, köp samma andelsveckor i olika hus med andra familjer, vänner, släkt ni vill umgås med och ni träffas varje år. Vi är övertygade om att ni kommer trivas och ha många lyckliga stunder/dagar/veckor med familj, släkt, vänner och andra ägare". Bästa hälsningar/ Best Regards, Reg.Fastighetsmäklare Jorma Kerki.

Rum

  • Rumsbeskrivning

    Utrustning. B-husen har en yta på 48 kvm fördelat på 2 st sovrum, vardagsrum, kök och dusch med toalett. Det finns plats för 4 personer plus en bäddsoffa i vardagsrummet med plats för ytterligare 2 personer. I köket finns spis, spisfläkt, kyl, frys och diskmaskin. Ett badrum/wc med duschplats, tvättställ och torkskåp. Som standard ingår bl.a. diskmaskin, allt i husgeråd, kaffebryggare & satellit-TV mm. Det finns fri tillgång till trådlös uppkoppling i stugbyn.

Tomt

Sluttande fjälltomt ser du dalen och milsvidd utsikt mot bl.a Kröket. I sydsluttningarna av Tännes, i hjärtat av Funäsdalsfjällen, ligger Brf Fjällbyn med moderna och välutrustade fjällhus belägna i anslutning till den centrala serviceanläggningen. Ett familjevänligt område med fantastisk fritid året runt för familjen som vill ha aktivitet samt lugn, frid & andrum. Fjällbyn is situated in Tännäs, in the west of Harjedalen province. Tännäs is a small, picturesque mountain village with genuine old buildings in an area renowned for its beauty. The skiing season is from November until May, both cross-country, on-site and downhill - 15 km away. Long summer days mean plenty of time for walking, hiking and fishing. In summer, tennis is available on-site. Fjällbyn`s lodges are built on a hillside with good views. A car is essential to enjoy the area. Är det utförsåkning man är intresserad av så finns det mycket att välja på för hela familjen, Funäsdalsfjällen är nämligen namnet på Sveriges tredje största skidområde. Här hittar vi orterna Ramundberget, Bruksvallarna, Ljusnedal, Messlingen, Mittådalen, Tännäs, Fjällnäs, Hamra, Tänndalen och Funäsdalen. Det finns också en barnlift i stugbyn som är tillgänglig utan kostnad för alla våra gäster. Man behöver inte åka långt för att komma till närmsta skidanläggning, strax utanför Tännäs ligger Krökets skidanläggning som bjuder på fin åkning för hela familjen. En annan populär aktivitet som vi på Fjällbyn erbjuder är att tolka efter bandvagnen. Dessa turer utgår från Fjällbyn och går sedan upp för fjället till Falkboet, där man till exempel kan fika i våffelstugan eller sola. Därefter tar man sig ner utefter fjällsidan på skidor. .

Altan uteplatser bla runt huset.

Tv

Ansluten till Fjällbyns kabelnät.

Bredband

Det finns tillgång till trådlöst Internet över hela stugbyn. .

Drift per år

Årsavgiften tillika driftkostnaden är 2100 :-/andelsvecka och år, vilket är den totala kostnaden inget mer tillkommer. För denna andel blir det 2100:- Årsavgiften betalas av den som nyttjar andelsveckorna om inget annat har överenskommits.

Byggnad

Övrig byggnader

Servicebyggnad är byns centralpunkt. Fjällbyns Servicehus är i två plan. På öve finns reception och en kiosk där nödvändigaste finns att köpa tex tandborste, schampoo, valla etc. På anslagstavlan finns tips på utflykter och annat smått och gott som är bra att veta. Servicehusets stora sällskapsrum, som finns i övervåningenär en naturlig samlingsplats. Där träffas byns delägare kring en brasa eller kanske för en spontant knytkalas. När du går ned för trappan kommer du till gillestugan. Den ligger mellan dam- och herrbastun. Där kopplar du av efter ett ärligt bastubad. På nedre planet finns också ett välrustat lekrum för barnen. I anslutning till lekrummet ligger Fjällbyns tvättrum med tvättmaskin och övrig tvättutrustning.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder