Utsikt altan

Brf.Capri Caprivägen 63. V19.H3

Strömstad, Capri Naturreservat., STRÖMSTAD

Vecka 19+extra/frivecka. Hus 3.Capri. STRÖMTAD. Hus med bästa läge. Havsläge.

Dröm inte bara om ett hus vid havet. Vecka 19 + extra/frivecka. Hus 3 Brf.Capri. STRÖMSTAD. Panoramautsikt över havet. Sjöläge - Havsläge. Havsnära. Sjönära. På övervåningen finns 2 sovrum med vardera 2 sängar. I vardagsrummet finns en bäddsoffa med 2 sovplatser. Rymligt duschrum med tvättställ och WC. Stor altan med utemöbler. Du har alla bekvämligheter. Som standard ingår spis, fläkt, kyl-frys, diskmaskin, mikrougn, kaffebryggare och husgeråd samt TV. I servicebyggnaden finns reception, kiosk med minilivs och tvättstuga samt bastu. Ett stort och välutrustat lekrum finns på andra våningen. På tredje våningen finns stort sällskapsrum med panoramafönster som bjuder på en vidunderlig utsikt. Här finns också ett bibliotek. Barnpool och pool, sauna. Trådlöst nätverk för Internet finns i servicebyggnaden. Alla Capris andelsägare och dess gäster har tillgång till pool, barnpool, bastu, boulebana, bangolf, tennisbana, båtar (flytvästar), grillplatser, dansbana m.m. Capris servicepersonal hjälper dig då du vill utnyttja anläggningens egen utrustning, såsom båtar, tennisbanor m.m. Receptionen hjälper gärna till om du vill ha information om aktiviteter och utflyktsmål i Strömstad. När du köper en andel av bostadsrätt, en fast vecka och en extra/frivecka på Capri köper du inte bara andel av bostadsrätt i ett välutrustat hus vid havet i en byggnadsstil som får tankarna att gå till ett genuint bohuslänsk fiskeläge. Du är delägare i fastigheten/marken/tomten, servicehuset, med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrum, bibliotek, stor våning för gemenskap med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering ägare, parkering gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid som pooler barn och vuxenpool, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, all övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc, saker som gör fritiden bekvämare, innehållsrikare, lyckligare. På Capri bor ni i ett mysigt hus i byggnadsstil och miljö likt ett genuint bohuslänskt fiskeläge omgivet av havet fantastiska utsikten över havet, vacker västkust natur, mjuk slipade hällar, sandstranden, salta bad, fiske, sport och fritid som vindsurfa, segla, barnpool, vuxenpool, sauna, tennisbana, minigolf, boule: Övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. Saker som gör fritiden bekvämare, innehållsrikare, lyckligare. Alla åldrar trivs på Capri. Närhet till sommarstaden Strömstad. Capri är färska nykokta färska räkor ett glas rosé till västkustens finaste utsikt över mäktiga havet. På Capri väntar en avkopplande och skön vistelse med mäktiga havet utanför dörren. Här är det lätt att komma ner i varv och bara njuta av fantastiska utsikten, lugnet, friden, tid att bara vara. På Capri är det utsikten som står i fokus, Capri har en atmosfär som måste upplevas. .

Fakta

Rum

3 st

Boarea

50 m²

Biarea

4 m²

Utgångspris

39 000 kr eller högstbjudande

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

1974

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Vägbeskrivning

Från Strömstad till Capri följ skyltningen mot Seläter (ca 5 km). Väl framme i Seläter följ skylt mot Capri, 1 km. Kör 1 km och du är framme vid Capri och havet. Kordinater för nagivator RT90: 6547886, 1230674 WGS84: Lat N 58° 58' 3? Lon E 11° 7' 16? Decimal: 58.9677, 11.1212 .

Övrigt

Ägandet ger oss precis lagom med semesterveckor med en fast vecka och extra/frivecka som man önskar sig i oktober månad för nästkommande år och vi får uppleva Capri, västkusten, havet det uppskattar vi. För oss är det viktigt att kunna koppla av på riktigt. Det kan vi i på Capri. När vi åker till Capri är det bara gemenskap, tid för varandra, vila och uppladdning som gäller – inte renovering, målning eller annat arbete. Allt sådant löser föreningen Brf.Capri, det är skönt. Tips, köp samma andelsveckor i olika hus med andra familjer, vänner, släkt ni vill umgås med och ni träffas varje år på Capri. Vi är övertygade om att ni kommer trivas och ha många lyckliga stunder/dagar/veckor med familj, släkt, vänner och andra ägare". Bästa hälsningar/ Best Regards, Reg.fastighetsmäklare Jorma Kerki. Information kan man även få från platschefen Bengt Simonsson duktig och påläst 0526-13940 rec@brfcapri.se Han man inte möjlighet att åka till Capri något år så har man rätt att hyra ut själv om man så önskar. Receptionen på Capri är "jätteduktiga" på att hyra ut. Andelsägare som inte vill städa efter sin vistelse har rätt att använda Rut-avdrag (man säger till i receptionen). .

Tomt

Havsnära. Sjönära. Altan, mot havet, klipporna, grillplatser. Capri Strömstad har en av Bohusläns finaste sandstränder och erbjuder 2000 soltimmar om året.

Altan, mot havet. sandstranden, klipporna, grillplatser.

Tv

Satelit-TV.

Bredband

Trådlöst bredband finns i receptionsbyggnaden.

Ventilation

Självdrag.

Vatten och avlopp

Kommunalt.

Drift per år

Total driftkostnad 4 325 kr/år. Årsavgiften tillika driftkostnaden är 4 325 kr vilket är den totala kostnaden, inget mer tillkommer. Årsavgiften betalas av den som nyttjar andelsveckan om inget annat har överenskommits. Denna andel av bostadsrätt är ej pantsatt, inga skulder till föreningen. Denna andel av bostadsrätt är ej pantsatt och det finns inga skulder till föreningen.

Byggnad

Typ

1 ½ plan

Byggår

1974

Bjälklag

Trä

Utv plåtarbete

Plåt

Fasad

Stående träpanel

Stomme

Trä

Uppvärmning

Direktverkande el

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster

Renoveringar

Capri är mycket väl underhållet.

Övrig byggnader

Servicehus, båtbrygga, badbrygga, pool samt barnpool.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder