Brf.Solkoster/foto Christer Prinzell

Brf.Solkoster. V27.H67

Sydkoster, Sydkoster

Vecka 27. Lgh. 67. Brf.Solkoster Ekhöjden 1

Andel av bostadsträtt, vecka 27. Lgh. 67. Brf.Solkoster Ekhöjden 1. Parhus med sutteräng lägenhet för 4 personer på 43 kvm med 2 enkelsängar i separat sovrum. Möjlighet för två till i extrabäddar. Bäddsoffa med fåtöljer i allrum. Toalett med dusch. TV Matbord med stolar och extra pallar för max 6 personer. Altan med bord - stolar. Enkel köksutrustning med utrustning för sex personer. Spis med ugn. Mikrovågsugn. Vattenvärmare Brödrost. Äntligen stuga under högsäsong till salu och på Sydkoster kan du njuta av Bohusläns vackra natur och välja mellan att sola på klipphällar eller sandstrand. Lägenheten har altan mot nordväst där man också går in till lägenheten. Sveriges kanske mest solsäkra plats. På Koster kan man njuta av vackra sandstränder, trevliga naturpromenader i naturreservatet, båtlivet i hamnarna samt den goda maten på Ekenäs Hotell. Med Kosterfärjan som går ofta sommartid tar du dig enkelt till Strömstad för shopping och uteliv. Ön är i stort sett bilfri, cyklar, båtar finns att hyra Välkommen till Brf.Solkoster ett riktigt smultronställe vid havet. Här njuter du av sköna sängar, frisk luft, och tid att bara vara. Söker du lugnet, har du hamnat helt rätt.

Fakta

Utgångspris
90 000 kr
eller högstbjudande
Rum

2 st

Boarea

43 m²

Byggnadsår

2006

Reg Fastighetsmäklare

Profil

Jorma Kerki

0705-422622

jorma@nethem.se

Vägbeskrivning

Långtidsparkering i Strömstad med gratis P-buss till centrum. Solkoster ligger på Sydkoster som är den största ön i Kosterarkipelagen. Havet runt ön är en marin nationalpark och större delen av ön naturreservat för den unika faunans skull.

Tomt

Andelsradhus. Andel av bostadsrätt.

Bostadsrättsföreningen Solkoster är beläget på Sydkoster, som är en marin nationalpark, cirka en timmes båtfärd ut i Västerhavet från Strömstad. Föreningen bildades på sjuttiotalet och omfattar 70 moderna lägenheter i nio huskroppar med olika läge. Under 2002 till 2006 revs stora delar av den äldre bebyggelsen och en nybyggnation skedde samtidigt som kvarvarande äldre lägenheter renoverades. Bostadsrätterna är uppdelade på andelsveckor mellan vecka 19 till vecka 39. Man köper den vecka man vill vara på Solkoster varje år och betalar en årsavgift där allt ingår. Om man inte har möjlighet att åka dit något år så lämnar man in ett förmedlingstillstånd så lägger föreningen ut lägenheten för uthyrning. Anläggningen öppnar påskhelgen/första april varje år och stänger den sista oktober. April och oktober sker endast uthyrning. För fritidsaktiviteter finns tennis och boulebana, vandringsleder och fina cykelvägar. I hamnen finns cykeluthyrning, rökeri, restaurang, kiosk och utställningen Naturum. Mitt på ön finns en ICA butik. Granne med Solkoster ligger anrika Hotell Koster med gammal skärgårdsromantik från början av nittonhundratalet. Miljö För att uppfylla morgondagens miljökrav har omfattande investeringar skett i varmvattenproduktion med solvärme och anläggningen har modifierats för att minimera energiförbrukningen. Vi källsorterar vårt avfall och Solkoster är medlem i Ekoturismföreningen.

Drift per år

Årsavgiften/driftskostnaden tillika är 4187 kr Årsavgiften betalas av den som nyttjar andelsveckan om inget annat har . Denna andel av bostadsrätt är ej pantsatt och det finns inga skulder till föreningen.

Byggnad

Byggår

2006

Bjälklag

Trä

Fasad

Lockpanel

Stomme

Trä

Fönster

3-glasfönster


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder