Säljguide

Vi guidar dig så att du väljer rätt. 

1. Inför en försäljning är det viktigt att ha kunskap om det aktuella marknadsläget. Boka gärna rådgivning med en erfaren fastighetsmäklare för att ta reda på vad gäller i området där du bor, samt vad som kan höja värdet på din bostad. Tänk efter vad som är positivt i omgivningarna. Mäklaren ger dig också tips och råd om vad som ökar möjligheterna till en bra affär. Du kan till exempel använda homestyling för att förstärka dess fördelar. Det är nu du tar ett beslut tjänster du väljer och om ett skriftligt förmedlingsuppdrag. Detta är avstampen mot en lyckad försäljning.

2. Inför fotograferingen får du tips om vad du ska tänka på. Dra nytta av fastighetsmäklarens erfarenheter av detta. Bästa är om fotografering sker mitt på dagen och korten inomhus tages med vidvinkel.

3. Med professionellt tagna bilder och en planritning som under lag tas marknadsföringsmaterialet fram. NETHEM lägger ut annonser på Hemnet, BovisionBlocket, DN, GP, alltombostad, booli, NETHEM.com, boning, NETEHMFritidenInsito.nl. En viktig del av marknadsföringen är även matchningen mot vårt spekulantregister.

4. Visningsmaterialet innehåller bostadsbeskrivningen, bilder, planritning och annan relevant fakta som beskriver bostaden och omgivningarna. Vi erbjuder skoskydd till alla och de spekulanter som är intresserade får möjlighet att lämna namn och kontaktuppgifter och får informatiom om budgivning. 

NETHEM budgivning på SMS, webben, telefon.

NETHEM budgivning på SMS, webben, telefon.

5. Alla erbjuds att vara med i en öppen budgivning. Det innebär att alla bud redovisas och att du som säljare – budgivare  hela tiden får löpande uppdateringar om budgivningen på mobilen, webben och i kontakt med oss. Bud kan läggas via SMS, telefon eller internetbud. I slutändan är det du som bestämmer vem som får köpa din bostad.

6. NETHEM finns till hands för att hjälpa dig med de praktiska detaljerna. Det kan till exempel gälla din framtida boendefinansiering, behov av försäkring eller information och tips om flytt och städning.

7. När köpare och säljare är överens förbereder din fastighetsmäklare de juridiska delarna av affären och ser till att inga frågetecken återstår inför tillträdet. Sedvanlig handpenning är 10% av köpeskillingen.

8. NETHEM hjälper dig gärna med att förmedla kontakter som hjälper dig ordna med alla praktiska detaljer.

9. Likvidavräkningen är en avstämning av slutbetalningen till dig. Den görs oftast i samband med tillträdesdagen. I likvidavräkningen finns alla uppgifter som rör betalningen. Det kan gälla lån som ska lösas, ränta på lån som säljaren ska stå för fram till tillträdesdagen och så vidare.

Balklänning weddingdressonline Robe De Mariée Bröllopsklänningar