Sälja din fastighet

Går du i tankar om att sälja din bostad? Vill du att din bostadsförsäljning ska bli lönsam? Vill du också att det ska kännas tryggt och gå smidigt? Vill du också ha bäst betalt? Då är du varmt välkommen till www.nethem.se, din fastighetsmäklare!

Våra populäraste fastighetsmäklartjänster är de enklaste
Hos oss kan du sälja din bostad med fullt mäklaransvar, var som helst i Sverige. Du tar hand om husvisningen – allt annat sköter NETHEM. I och med att du tar hand om några av de enklare delarna i försäljningsprocessen är fastighetsmäklararvodet endast 2% inkl moms, dock lägst 20 000 kr.

Deklarationen av försäljningen ingår i arvodet. NETHEM fastighetsmäklararvode är avdragsgillt.

Kraftfull marknadsföring
Nyckeln är att hitta många spekulanter och rätt köpare. NETHEM annonserar alltid alla bostäder på de största marknadsplatserna bl.a. Hemnet, Blocket, Bovision, HittaHem, DN, GP, Booli, Alltombostad. I vårt nätverk finns också internationella mäklare som marknadsför våra objekt utomlands. Detta sammantaget gör att vi når ut över hela Sverige och långt ut i Europa med alla bostadsannonser. (För annons som införs på Hemnet utgår en annonsavgift om 600 kr inkl som faktureras säljaren direkt).

I över 25 år har vi framgångsrikt förmedlat villor, fritidshus, bostadsrätter, andelsrätter, gods & gårdar samt kommersiella fastigheter. Under åren har vi byggt upp ett stort nätverk av specialister inom såväl fastighets- och familjerätt och skattejuridik. Vi tittar inte enbart på själva försäljningen, utan utgår även från olika skatteeffekter som kan uppstå. Vi deklarerar alltid försäljningen vilket ingår i arvode.

 

 

 

 

 

 

 

 

Balklänning weddingdressonline Robe De Mariée Bröllopsklänningar