Länkar

Användbara länkar

Här har vi samlat länkar till nyttig information som ligger lite utanför vårt eget expertområde, fastighetsmäkleriet, som vi tror kan vara till nytta vid en bostadsaffär.

Det är inte dom stora utgifterna man utgifterna rik på utan det är på de små utgifterna och värdeökning på bostäder. Vi hjälper dig att få bästa villkor genom att jämföra & spara pengar på livets tråkiga utgifter- bolån, försäkringar, elavtal, telefoni, bredband. Var inte rädd för att ta in offerter och jämföra villkor klicka här eller ring kostadsfri support 08-5000 2000 (ni ångra inte denna kontakt). Kom ihåg att de du träffar på banken är rådgivare men till största delen försäljare.
 
Familjens jurist
Om du inte är helt säker på att du på egen hand kan skapa ett avtal med exakt den innebörd du vill ha råder vi dig alltid att ta hjälp av en familjejuridisk expert så att du är säker på att allt blir rätt. Därför samarbetar NETHEM med Familjens jurist som finns i hela landet. Du kan få svar på enklare juridiska frågor eller boka tid med en jurist på klicka här

 

Kommentera

Balklänning weddingdressonline Robe De Mariée Bröllopsklänningar