NETHEM fastighetsmäklare med fast arvode 15 000 kr inkl moms

(För annons som införs den 1 juli 2013 eller senare utgår en annonsavgift om 600 kr inkl moms. Annonsavgiften faktureras uppdragsgivaren direkt av Hemnet).

Erfarenhet och tradition har gett oss ett stort nätverk av hög kvalitet.

Vi har förmedlat bostäder och kommersiella fastigheter sedan 1987 och genom åren har vi alltid lagt stor vikt vid prisvärda och rättvisa fastighetsmäklartjänster med högsta kvalitet.Varje nytt uppdrag är ett uttryck för ett förtroende som människor visar oss. Det förtroendet vill vi motsvara genom ett arbete som präglas av professionell kvalitet i varje detalj!

I över 25 år har vi framgångsrikt förmedlat villor, fritidshus, bostadsrätter, andelsrätter, gods & gårdar samt kommersiella fastigheter.

Under åren har vi byggt upp ett stort nätverk av specialister inom såväl fastighets- och familjerätt och skattejuridik. Vi tittar inte enbart på själva försäljningen, utan utgår även från olika skatteeffekter som kan uppstå. Vi deklarerar alltid försäljningen vilket ingår i arvodet.

Bäst betalt – kraftfull marknadsföring
När du säljer din bostad genom NETHEM når du alltid högsta försäljningsresultat till lägsta möjliga kostnad! Vi annonserar alltid alla bostäder på de största marknadsplatserna – HittaHem – Hemnet – Blocket – Bovision. I vårt nätverk finns också internationella mäklare som marknadsför våra objekt utomlands. Detta sammantaget gör att vi når ut över hela Sverige och långt ut i Europa med alla bostadsannonser.

Tilltalande tillval
Med enkla knep kan din bostad bli extra tilltalande och nå ett ännu högre försäljningspris. NETHEM erbjuder Homestyling, där en professionell inredare stylar om bostaden inför fotning och visning. Självklart erbjuder vi även flyttstädning och säljansvarsförsäkring.

Välkommen att ta kontakt med oss.

* anger obligatoriska fält
Balklänning weddingdressonline Robe De Mariée Bröllopsklänningar