Köp mäklartjänst

Det första mötet är förutsättningslöst för att ni som kund utan några krav ska få en känsla för tjänsten. Eftersom varje kund är unik med unika önskemål, behov och funderingar så varierar upplägget från kund till kund. Den gemensamma nämnaren i alla uppdrag är den personliga kontakten och den transparanta inställningen.

Vi träffas och går igenom vad tjänsten innebär, vad som är viktigt för er och vilken utsträckning ni vill ha hjälp. Vi identifierar era sökkriterier och budgetramar.

Nu inleds en sökprocess där vi aktivt arbetar med att hitta lämpliga objekt utifrån era önskemål. Vi söker både bland egna objekt men även de hos andra fastighetsmäklare för att ni som kund skall känna er säkra på att marknadens alla objekt finns till ert förfogande. Då vi lokaliserat passande objekt träffas vi igen för en presentation. Förhoppningsvis leder dessa förslag till visning där vi antingen representerar er eller går tillsammans.

När vi funnit ert drömboende, inleds själva köpprocessen. Vi finns med på er sida under förhandlingar och upprättandet av köpehandlingar. Vi är er rådgivare och ser till så att allt går korrekt till.

Balklänning weddingdressonline Robe De Mariée Bröllopsklänningar