Våra tjänster

Går du i tankar om att sälja din bostad? Vill du att din bostadsförsäljning ska bli lönsam? Vill du också att det ska kännas tryggt och gå smidigt? Vill du också ha bäst betalt? Då är du varmt välkommen till www.nethem.se, din fastighetsmäklare!

Erfarenhet och tradition har gett oss ett stort nätverk av hög kvalitet. Vi har förmedlat bostäder och kommersiella fastigheter sedan 1987 och genom åren har vi alltid lagt stor vikt vid prisvärda och rättvisa fastighetsmäklartjänster med högsta kvalitet. Varje nytt uppdrag är ett uttryck för ett förtroende som människor visar oss. Det förtroendet vill vi motsvara genom ett arbete som präglas av professionell kvalitet i varje detalj!

Kraftfull marknadsföring
Nyckeln är att hitta många spekulanter och rätt köpare. NETHEM annonserar alltid alla bostäder på de största marknadsplatserna bl.a. Hemnet, Blocket, Bovision, HittaHem, DN, GP, Booli, Alltombostad. I vårt nätverk finns också internationella mäklare som marknadsför våra objekt utomlands. Detta sammantaget gör att vi når ut över hela Sverige och långt ut i Europa med alla bostadsannonser.

Balklänning weddingdressonline Robe De Mariée Bröllopsklänningar